Egy hónap maradt már csak hátra az idén érettségizőknek a felkészülésre (köztük jómagamnak is). Ez talán kevés időnek tűnhet, hogy bepótoljunk minden hiányosságot, megtanuljunk és megértsünk minden tételt és formulát, ami kellhet. Főleg úgy hogy közben ott a gép, az internet, a Facebook, a YouTube és csomó más sokkal érdekesebb és minden bizonnyal több élvezetet nyújtó elfoglaltság kimeríthetetlen tárháza!  Felkészülnél, csak nem visz rá a lélek… Tudom… én is így vagyok vele.
Jó lenne, ha megint újra lehetne nézni az órákat, amiket végig kellett ülnöd a 12 év alatt, ha megint csak elég lenne nézni, és nem kéne könyveket bújni, hogy megértsük a 2 éve tanult dolgokat, amiknek már a neve is csak úgy a „rémlik valami” kategóriába sorolható, csak hát erre ugye nincs lehetőség… vagy igen? Hát olyan minőségben és részletességgel biztosan nem, már csak az idő hiánya miatt, de én csináltam nektek pár videót, amiben röviden és tömören, példákon keresztül bemutatom, mik a leglényegesebb dolgokat, amiket érdemes tudni és átismételni az érettségire. Nem is szaporítom a szót, lássunk egyet, a 180 videóból

Ha tetszik és hasznosnak találod a videót, kérlek oszd meg, hogy mások is hasznát tudják venni!


Megjegyzés: Ennél a videónál vannak jóval könnyebb illetve nehezebbek is a 180 között. Nagyon sok minden megtalálható a hatványozás bevezetésétől kezdődően a függvényeken keresztül egészen az integrálszámításig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://matekerettsegi.blog.hu/api/trackback/id/tr394368801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása